Stiltecentrum

zinwijzer-stiltecentrumHet oecumenische Stiltecentrum, gesteund door Utrechtse kerken, is een plek van stilte, bezinning, inspiratie en ontmoeting te midden van de etalages, het koopgeweld en de reclameborden. Het stationsgebied en Hoog Catharijne zijn door de drukte, de hectiek en de verscheidenheid aan mensen een afspiegeling van de moderne samenleving.

Het Stiltecentrum bevindt zich op de benedenverdieping van het pand van de organisatie PAX. Vanaf het station loop je richting Hoog Catharijne, bij de ABN-AMRO ga je naar rechts en direct weer linksaf.

Kom je vanaf het centrum? Volg dan de borden richting centraal station. Bij de WE ga je linksaf. Het Stiltecentrum valt direct op door de kleurrijke vredeswand.

Als je langs het witte bord naar binnen loopt, is meteen links de kapel waar je voor stilte en bezinning naar binnen kunt gaan. Rechtdoor is de ontmoetingsruimte, die op werkdagen van 12.00 tot 14.00 uur geopend is en waar een aantal vrijwilligers aanwezig is om je welkom te heten.

website: stiltecentrum